37ª edició de la popular Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la  37ª edició de la popular Mostra de Vins i Caves de Catalunya que, com cada any, ha reunit a productors i cellers de tota Catalunya que compleixen el requisit d’elaborar vins i caves a alguna de les Denominacionsd’Origen Protegides catalans, com són Alella, Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona i Terra Alta.

 

 

El passeig Lluís Companys de Barcelona és l’escenari que acull la Mostra de Vins i Caves,  així com també hi ha gastronomia, com ara degustacions d’embotits, formatges, coques i restauració.

En aquesta 37ª edició, la Mostra comptarà amb la participació d’un total de 68 cellers amb més de 500 referències de les 12 DO catalanes.

 

Durant la roda de premsa també s’ha presentat la 6ª edició d’Hotels amb DO. Setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona, que aquest any coincidirà durant els dies de la mostra amb l’objectiu de presentar una setmana plena d’activitats relacionades amb el vi català a la ciutat de Barcelona.

Moment de la presentació

Un total de 25 hotels emblemàtics de Barcelona realitzaran del 23 al 29 d’octubre tastos de vins amb denominació d’origen (DO) catalana en els seus espais més íntims i inspiradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *