A la mostra de la Guia de Vins i Caves de Catalunya 2017.

El passat 13 de novembre al museu marítim de Barcelona, es va realitzar la mostra de la Guia de Vins i Caves de Catalunya del 2017, amb les seva presentació pertinent.

 

 

Varen participar més de 50 cellers, dels quals els seus millors vins eren presentats al curiós públic. Els vins premiats en la Guia i que apareixen en ella eren exposats en els estants dedicats a la bodega del qual pertanyien.

Quan vam entrar, vam entrar gràcies a l’Oriol, ja que no era un esdeveniment d’entrada lliure.

Després de pagar la copa, vam passar estant per estant, perquè cada professional ens expliques amb passió el seu producte i la seva història.

 

Des de productes de l’Empordà, passant per l’Anoia i traspassant les terres de Ponent, tota la geografia catalana tenia lloc en la Guia, fent-nos veure que cada bodega és un món, amb la seva història i vivències, les quals, després de provar el seu producte final, es veu reflectit en els seus productes l’amor i la passió que posen en tots i cada un dels vins i caves que van portar a la mostra i vam poder degustar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *