Del celler a l’aula: una història personal

Després de l’anterior article el qual em vaig presentar a mi mateix, vull explicar-vos algo més “personal”, i que potser, a algunes persones els hi pot arribar a interessar.

És bastant complicat imaginar-se com combinar treball, amb estudis, i ja ni pensem en tenir vida personal, cosa que sabem tots que es molt complicat, però qui mes qui menys, tenim les nostres eines per combinar-ho tot i estar disponibles per fer un munt de coses.

En el meu cas, us volia comentar la nova oportunitat i ara ja si, experiència (continuada) que puc gaudir amb la casa Bouquet d’Alella. Vull deixar clar que aquest no es un post per promocionar a cap bodega en concret, simplement vull explicar el cas que em toca viure.

Actualment, quan vaig començar a cursar el Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el secor del vi, vaig veure que tenia bastant de temps pel matí per ocupar d’alguna manera ja que el curs és de tardes.

Vaig pensar en el seu moment de quedar-me a casa i fer tasques de casa, o ocupar tot el temps amb l’altre curs que estic realitzant, però veia que em sobrava temps, o que simplement m’entrava la mandra i preferia dormir (tots som humans, i la meva afició per dormir és molt i molt gran).

Realment veia que no aprofitava el dia, i això és un sentiment que a vegades altres companys de curs també han sentit, per això vaig creure oportú i necessari ocupar aquest temps, però ben bé no sabia com ni amb què.

Gràcies a la mostra de la Guia de Vins i Caves de Catalunya 2017 vaig poder parlar amb els representants de Bouquet d’Alella, per veure si necessitaven a algú, i així, tots els coneixements que adquireixo a classe de viticultura i enologia els podia tocar de primera ma en un celler de la zona emmarcat en la D.O.

 

Entre les vinyes de Bouquet d’Alella

I així va ser, poc després es van posar en contacte amb mi per firmar tots els detalls. A dia d’avui, he de dir que estic molt content i agraït, tot i que has d’anar a dormir ben d’hora per estar a les classes atent, i a la bodega preparat per qualsevol activitat.

Però val la pena poder sentir la frescor del gebre pel matí, obrir les portes del celler i embriagar- se de l’aroma a fusta i vi en fermentació i criança, passejar per la vinya i respirar l’aroma floral que desprèn…

En conclusió, primer de tot agrair la oportunitat que se’m ha ofert, i sobretot,  als estudiants, si no sabeu com ocupar els matins abans d’anar al institut, que no s’us enganxin els llençols, no perdeu el matí i feu el que  més us agradi, i si pot ser amb finalitats pedagògiques, millor que millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *