Els vins al món dels videojocs.

El món dels videojocs es un mon en alça. Això es un fet indiscutible. I el seu públic mes afí son els joves, d’una edat de 14 als 25, dades totalment variables depenent de cada cas, però aquesta es la mitjana estadística.

El món del vi es un sector el qual fa falta rejovenir-se, perquè cada cop es veu mes com un producte antic, que ja no està fet per les noves generacions que prefereixen altres begudes com la cervesa, o altres espirituosos no tant “complexes” (amb tots els respectes als altres destil·lats).

Gracies a aquesta complexitat, a la gran i extremadament dilatada historia que te aquest producte, un dels mes antics fets per l’home i un element romàntic, que va molt i molt mes enllà d’una simple beguda, hi ha experts que l’han fet servir com a motiu i nexe d’històries.

En la literatura ni han molts exemples d’aquest fenomen, però fins ara, no s’havia exportat en cap medi mes.

Fins que una companyia de videojocs relativament desconeguda (fins a la data que va sortir el joc que explicaré en qüestió que els va projectar a la fama) CD Projekt va fer que el mon del vi no sigues tant desconegut per a un gran sector de públic.

 

El joc The Witcher 3, en una expansió del joc principal, utilitza com a nexe d’unió de la historia principal (que no explicaré perquè no te interès) el mon del vi, la producció, l’embotellament i fins i tot la criança.

 

Fins i tot pots arribar a posseir una bodega i una extensa vinya i fer-la produir.

El lloc on passa l’acció es en un indret inventat, però hi han clares referencies a França i a vins famosos. També a les varietats mes famoses, com chardonnay, cabernets i altres.

 

The Witcher 3: Blood and Wine ha obert una porta al mon dels amants del joc als del vi, i viceversa, els quals fan una unió perfecta i equilibrada i ben romàtica, entre vinyes i recol·lecta dors de raïm, tota la historia es desenvolupa amb un rerefons ple d’olor a barrica.

Una bona alternativa al típic rerefons avorrit, a les clàssiques histories de guerra o als arguments repetitius. Us convido a submergir-vos en el món de Toussaint i a passejar per les seves extenses vinyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *